Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid rondom de school is van cruciaal belang. Het is een zaak van de school, de ouders en de gemeente. De school heeft een verkeerswerkgroep. Deze werkgroep bestaat uit leerkrachten en ouders. Deze werkgroep houdt zich bezig met de verkeersveiligheid rondom de school. Denk hierbij aan verkeerseducatie, overleg met de gemeente/ politie/Veilig verkeer Nederland, theoretisch/praktisch verkeersexamen en aandacht voor school-thuisroute. Regelmatig zal dan ook aandacht besteed worden in de nieuwsbrief inzake de verkeersveiligheid rondom de school.

Wij zijn er trots op dat we het Brabants Verkeersveiligheidslabel hebben behaald. Het Brabants Verkeersveiligheidslabel laat zien dat wij aandacht besteden aan verkeersveiligheid, gezondheid, milieu en ouderbetrokkenheid.
BS. Uniek voldoet aan de criteria. De verkeersveiligheid rond de school blijft een aandachtspunt. Naast de fietsstraat en de zebrasafe ’s, die zorgen dat fietsers en automobilisten door lichtsignalen erop attent worden gemaakt dat er voetgangers gaan oversteken, zullen we hiervoor regelmatig  aandacht vragen via de nieuwsbrief.

Voorbeeld van afbeelding

No Events on The List at This Time